6 komentarzy

  1. kokieteriasmaku z | | Odpowiedz

    Wydaje mi się, że najlepiej zrobić samemu musli. Kupić naturalne płatki owsiane, suszone owoce, mieszankę studencką. Warto zwrócić uwagę na to,by nie były on „przecukrowane”. wyjdziemy na tym na pewno bardzo dobrze:)

  2. Magda z | | Odpowiedz

    Moim zdaniem musli nie tylko jest smaczne, ale takze pozwala zredukowac tkanke tluszczowa.

  3. tygielzdrowia z | | Odpowiedz

    Najzdrowsza jest poczciwa owsianka 🙂 Zresztą płatki owsiane można sobie mieszać z orzechami, owocami. Wyjdzie taniej a przede wszystkim zdrowiej niż kupując gotowce.

  4. MoodBook z | | Odpowiedz

    Nie ufam płatkom w plastikowych opakowaniach na półce supermarketu, zawsze robię sobie własny mix z naturalnych płatków owsianych, otrębów, suszonych owoców – pyszne, bez chemii, cukru i bardzo zdrowe 🙂

  5. Ka. z | | Odpowiedz

    Uważam, że najlepsze musli to, to zrobione samemu.
    Osobiście jestem fanką górskich płatków owsianych. Zimą – owsianka z bakaliami stawia mnie rano na nogi, a latem – z sezonowymi owocami i jogurtem naturalnym. Pycha.!

    Pozdrawiam. :))

  6. ann z | | Odpowiedz

    Ja wybieram zawsze płatki naturalne, owsiane, ryżowe, jęczmienne, gryczane itd… jakoś „wyrosłam” z fazy słodzonych płatków czy muesli 🙂 i chyba każdy musi przez to przejść. Już nie przeszkadza mi niesłodki czy trochę mączny smak zwykłych płatków 😉

Napisz odpowiedź

*

code