8 komentarzy

  1. 1beam z | | Odpowiedz

    Takiego przepisu na tartę nie znałam i na pewno go wypróbuję,bo ziemniaków jako takich nie jadam.Czasem w saatkach,jakichś produktach lub zupie.Lubię jedynie świeże ziemniaki w okresie wczesnych wykopków.

  2. zewsząd i znikąd z | | Odpowiedz

    Cukinię akurat bardzo lubię, za to szkoda, że takiej wariantywności nie przewiduje się w przypadku ryb. A tak łatwo zamiast nich podpowiedzieć użycie jakiegoś innego składnika roślinnego… Ja uważam, że zwierzęta są do szanowania, a nie do jedzenia i po prostu przykro mi widzieć, że w Polsce mięsożerstwo ciągle uchodzi za oczywistość.

    1. Posmakuj z | | Odpowiedz

      Pomieszanie z poplątaniem.
      Możesz nie jeść mięsa, jeśli Ci to nie odpowiada ale ocenianie innych, że jak jedzą to nie szanują jest bezpodstawne.
      Można nie jeść mięsa psa i tego psa nie szanować.
      A Ty nie szanujesz marchwi, jeśli ją jesz?

    2. Anonim z | | Odpowiedz

      Od czasów prehistorycznych mięso jest jednym z głównych gałęzi pokarmowych. Zwierzęta też jedzą zwierzęta. Dlatego taka nagonka na ludzi lubiących mięso jest dla mnie śmieszna. Szkoda, że jeśli chodzi o życie ludzkie nie ma takiego poszanowania!

  3. GRANERO z | | Odpowiedz

    Do potrawy polecamy kaszę gryczaną Granero, której nie trzeba gotować, a jedynie zalać wrzątkiem- mało tego nic nie wylewamy wraz z wodą- żadnych składników odżywczych i aromatu- wszystko to pozostaje! 😀 Kasza sypka i aromatyczna jak u babci, a wspomnę tylko, że nic nie jest do niej dodawane- zmieniliśmy tylko technologię prażenia 🙂 Już teraz nikt się nie wkręci od kasz mówiąc, że długo się je przygotowuje 😉

Napisz odpowiedź

*

code