8 komentarzy

  1. Renata D. z | | Odpowiedz

    Bardzo dobry i pomocny artykuł. Zamierzam sobie przygotować ekstrakt cytrynowy i pomarańczowy. Na początek małe ilości na spróbowanie.
    Pozdrawiam serdecznie!

  2. Barbara z | | Odpowiedz

    Super, a nie szkoda alkoholu na wanilię? 😀

  3. lena z | | Odpowiedz

    Dziękujemy za przepisy i porady …mam pytanko , Czy do ekstraktu cytrynowego można dodać jeszcze Burnarj – naturalne wino musujące , wytwarzane bez dodatku wody ?
    z góry dziękuje za odpowiedz. lena

  4. Anonim z | | Odpowiedz

    A jak przechowywać taki ekstrakt i ile?

  5. Anonim z | | Odpowiedz

    Mam pytanie czy w domowych warunkach można przygotować ekstrakt arakowy czy rumowy- a też migdałowy -Pozdrawiam Serdecznie

Napisz odpowiedź

*

code