6 komentarzy

  1. Paulina Mąka z | | Odpowiedz

    Na szczęście mam ogródek, więc świeże warzywa mam z własnej ziemi, nie są niczym nawożone więc generalnie wiem co jem 😉

  2. Łukasz Zagorski z | | Odpowiedz

    Dziękuję, że zwracają państwo uwagę na wartości, jakie idą z kupowaniem żywności ekologicznej i stosowanie jej w zrównoważonej diecie. Często stosowane dodatki powodują utratę wartości, które mają pozytywny wpływ na spożywane substancje. Niejednokrotnie niestety czynnikiem decydującym bywa cena.

  3. Gustavo Woltmann z | | Odpowiedz

    Pozostaje tylko wierzyć w uczciwość gospodarstw :). Pracując w Holandii na własne oczy widziałam szklarnie z ogórkami, gdzie ogórki z jednego miejsca po prostu rozkładane były na dwie kupki – ekologiczne i nieekologiczne, a były to dokładnie te same warzywa…

  4. Iwona z | | Odpowiedz

    Super post 🙂

  5. Meg z | | Odpowiedz

    Korzystamy z ekologicznych warzyw, mamy w domu też uzdatnioną wodę filtrem redox fitaqua – ta woda również podnosi odporność organizmu.

  6. Sebastian z | | Odpowiedz

    Interesujące informacje.

Napisz odpowiedź

*

code